Корпоративні подарунки з

Корпоративні подарунки з логотипом — це не просто формальність чи звичайна ввічливість. Це потужний інструмент брендингу та комунікації, який відіграє важливу роль у побудові стосунків з клієнтами, партнерами та співробітниками. Подарунки з логотипом, сувенірна продукція від компанії — це не лише про вдячність, а й про взаємну повагу, довіру та визнання важливості тривалих взаємин. Тож якщо вам потрібна рекламно-сувенірна продукція з логотипом, корпоративний мерч — ми вас ним забезпечимо.

Пропонуємо виготовлення корпоративних подарунків з логотипом тиражем від 10 шт. Футболки, худі, світшоти, кепки, шопери, фліски, брендовані павербанки та флешки — у нас ви можете замовити будь-яку продукцію на ваш смак. Каталог товарів для друку знайдете за посиланням.

Для консультації та замовлення звертайтеся за телефоном: 093 933 88 95, на пошту p_and_g@ukr.net або ж завітайте до нашого офісу у Львові за адресою Городоцька 242.

Каталог корпоративної

Технології

Дізнатися вартість друку логотипу

Залиште своє ім'я та макет, і ми найближчим часом повідомимо вартість друку.

Корпоративні подарунки з логотипом на замовлення

Шукаєте оригінальні корпоративні подарунки? Ви потрапили за адресою. В компанії PNG на вас чекають необмежені можливості для замовлення мерчу, сувенірної продукції з логотипом, одягу з принтом компанії та фірмовим стилем. Зробити свій мерч простіше, якщо ви працюєте з нами. Ми забезпечуємо:

  • Швидке та вчасне виконання замовлень. З нами ви можете не хвилюватися про те, що терміни виконання будуть порушені. Отримаєте своє замовлення саме тоді, коли ми з вами домовлялися.
  • Власний каталог продукції для друку та гравіювання. Одяг (світшоти, худі, футболки), павербанки, флешки, парасолі, пляшки для води та багато іншого.
  • Висока якість друку.  Кожен сувенір з вашим логотипом буде ідеальним.

І найголовніше – друкуємо оптом та вроздріб! У нас ви можете замовити брендування будь-якої партії продукції.

Сувенірна продукція з логотипом компанії: переваги та вибір

У діловому світі корпоративні товари для партнерів та клієнтів неможливо переоцінити. Вони служать посередником, який передає повідомлення від компанії до одержувача. Коли подарунок відповідає цінностям бренду та потребам клієнта, він стає візитною карткою компанії та її обличчям.

Вибір ідеального корпоративного подарунка має велике значення. Адже необхідно звертати увагу на кілька ключових факторів, надаючи перевагу тому чи іншому виду сувенірів:

  • Відповідність бренду. Подарунок повинен відображати ідентичність і цінності вашої компанії.
  • Практичність. Найкращі подарунки — ті, що можуть бути використані в повсякденному житті.
  • Унікальність. Оригінальність подарунка може підкреслити унікальність вашого партнерства.
  • Якість. Висока якість подарунка сприймається як ознака поваги та цінування одержувача.

Корпоративні сувеніри з логотипом, підібрані правильно, стануть чудовим презентом для співробітників та партнерів. А нанесення логотипу ви можете довірити нам. Найкращі рекламні матеріали, сувеніри, чашки з логотипом та інші корпоративні подарунки створимо ми – компанія PNG Studio.

Процес виготовлення сувенірної продукції з логотипом

Створення корпоративного подарунка — це творчий та технологічний процес, який складається з:

  • Розробки концепції. Розробка концепції корпоративного подарунка — це перший та один з найважливіших етапів процесу. На цьому етапі визначаються основні ідеї та повідомлення, які компанія бажає передати через подарунок. Враховуються місія бренду, цільова аудиторія, актуальні тенденції на ринку та специфіка події, до якої підготовлюється подарунок. На цьому етапі важливо визначити мету подарунка: чи це вдячність за співпрацю, стимул для просування продажів, чи засіб підвищення лояльності клієнтів.
  • Вибору матеріалів та виробів. Далі йде вибір матеріалів і предметів, з яких буде створено подарунок. На цьому етапі вирішують, з яких матеріалів будуть зроблені подарунки, враховуючи екологічні стандарти, довговічність продукту та його практичність. Також обираються вироби, які будуть найкраще відображати корпоративний стиль і культуру компанії, а також зацікавлять та привернуть увагу одержувачів.
  • Створення дизайну та остаточне узгодження макета. На третьому етапі дизайнери розробляють візуальний вигляд подарунка, включаючи колір, форму, розміщення логотипа та інші дизайнерські елементи. Створюються макети, які демонструють, як буде виглядати готовий продукт. Клієнт має можливість внести корективи, аби подарунок максимально відповідав очікуванням та зображенню бренду. Після узгодження всіх деталей, макет схвалюється до виготовлення.
  • Виготовлення та контроль якості. Після затвердження дизайну та макету починається процес виготовлення. На цьому етапі важливо слідкувати за якістю кожного екземпляра продукції. Виробництво може включати різні технологічні процеси, такі як друк, гравіювання, шовкографія тощо. Кожен подарунок проходить ретельний контроль якості, щоб гарантувати, що він відповідає встановленим стандартам та зразку, який був схвалений клієнтом.

І лише після цього ми відправляємо корпоративні подарунки (календарі, чашки, щоденники тощо) вам.

Як замовити корпоративні подарунки з логотипом компанії?

Щоб замовити корпоративні подарунки клієнтам, оберіть вироби — оригінальні та якісні предмети, які будуть корисними вашим клієнтам або співробітникам. Після цього надайте нам дизайн-макет. Якщо ви не маєте готового дизайн-макета, ми можемо виготовити його для вас. Після цього ми узгодимо з вами тираж та ціну. Пропонуємо дуже вигідну вартість на великі оптові замовлення. Після узгодження всіх деталей ми починаємо виробництво. Ви отримаєте своє замовлення швидко та вчасно.

Пам’ятайте, що корпоративні подарунки для співробітників — це не просто рекламна продукція, це ваші послання поваги та вдячності, тому підійдіть до їх вибору з відповідальність. А ми вам у цьому допоможемо!